Šćepanović na čelu Ski-centra Kolašin

Šćepanović je kazao da će mu mjesto direktora u Ski-centru biti izazov i prilika da pokaže svoje profesionalne potencijale
0 komentar(a)
Ski centar Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ski centar Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 15.04.2012. 18:04h

Kraj zimske turističke sezone u Ski-centru Kolašin 1450 obilježen je i kadrovskim promjenama na čelu preduzeća, pa je novi direktor tog preduzeća Boban Šćepanović, koji je na toj funkciji zamijenio Ivanu Peković.

Šćepanović je dipl. ekonomista, a pri kraju je postdiplomskih studija. Odbornik je DPS u lokalnom parlamentu i predsjednik Savjeta mladih te partije.

Šćepanović je kazao da će mu mjesto direktora u Ski-centru biti izazov i prilika da pokaže svoje profesionalne potencijale.

“Planiram da, zajedno sa zaposlenim u Ski-centru, osmislim sadržaje kako bi se kapaciteti preduzeća stavili u funkciju i tokom ljetnje turističke sezone. Biće organizovani izleti, voznje četvortočkašima i žičarom, a nadam se, restorani puni. Planiramo da Ski-centar ljeti ne bude destinacija pored koje će se samo prolaziti kada se ide u eko katune na Bjelasici, već da ponudimo primamljive sadržaje”, rekao je Šćepanović.

Iz Ski-centra nije bilo zvaničnog objašnjenja povodom promjene na čelu preduzeća. Prema nezvaničnim informacijama, nakon što je zimska sezona i zvanično okončana zaposleni će biti poslati na jednomjesečni kolektivni odmor. Posije toga, pristupiće se, kao i svake godine, uređenju ski- staza, ali i pripremama za turističko ljeto na Bjelasici.

Bonus video: