Tri mladića povrijeđena u teškom udesu u Mojkovcu

Mojkovčanin Luka Delić (17) zadobio je teške, a Aleksandar Smolović (18) lakše tjelesne povrede
376 pregleda 0 komentar(a)
Mojkovac, Foto: Arhiva Vijesti
Mojkovac, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 13.04.2012. 18:06h

Mojkovčanin Luka Delić (17) zadobio je teške, a Aleksandar Smolović (18) lakše tjelesne povrede kada je u noći između četvrtka i petka, odmah nakon ponoći, na njih putničkim vozilom „pasat“ BP AT 473 naletio Luka Rakonjac (25) iz Bijelog Polja. Kako se kazali u mojkovačkoj policiji, nesreća se desila na magistralnom putu u mjestu Tutići.

Rakonjac se kretao iz pravca Mojkovca, kada je naletio na pješake. Teško povrijeđeni Delić odmah je transportovan u mojkovački Dom zdravlja, potom u medicinski centar u Bijelom Polju, a kasnije u podgorički KC. Povrede drugog mladića nijesu zahtijevale dalje bolničko liječenje - kazali su u mojkovačkoj policiji.

Uviđaj na licu mjesta obavila je zamjenik osnovnog državnog tužioca iz Bijelog Polja Smiljana Perović i vještak saobraćajne struke Milenko Čabarkapa. Rakonjac je odmah priveden u mojkovačku ispostavu policije, a po nalogu Perović juče je priveden u bjelopoljsko Osnovno tužilaštvo.

Prema nezvaničnim informacijama, od siline udarca u Delića, na vozilu kojim je upravljao Rakonjac, slomljena je „šoferšajbna“

Povrijeđeni Delić se sa Smolovicem i jos jednim drugom, koji nije povrijeđen, vraćao sa jedne rođendanske proslave.

Bonus video: