"Nautic Show" u Porto Montenegru

U ponudi će se naći motorne jahte, jedrilice, gliseri, čamci i skuteri, oprema za plovila i marine, razne vrste pontona i plutača, vanbrodski motori i slično
0 komentar(a)
porto montenegro nautic show, Foto: Siniša Luković
porto montenegro nautic show, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 10.04.2012. 14:04h

Trideseti jubilarni medjunarodni „Nautic Show” – Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju održaće se po prvi put u marini Porto Montenegro u Tivtu od 1. do 6. maja u organizaciji Jadranskog sajma iz Budve, saopšteno je iz kompanije “Adriatic Marinas” koja upravlja Porto Montenegrom.

“Na ovogodišnjem sajmu očekuje se oko osamdeset plovila poznatih svjetskih brendova, dvostruko više nego prethodne godine. Prijava učesnika je u toku, a Sajam će biti otvoren svakog dana od 10 do 19 sati. Cijena ulaza će iznositi 2 eura po osobi", kazao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Prema njegovim riječima, u ponudi će se naći motorne jahte, jedrilice, gliseri, čamci i skuteri, oprema za plovila i marine, razne vrste pontona i plutača, vanbrodski motori i slično.

Kompanija “Jadranski sajam” tradicionalno organizuje ovu prestižnu smotru nautike koja je do sada održavana u Budvi, ali se o dove godine seli u Tivat. Na “Nautic Show-u” se redovno predstavlja veliki broj domaćih, ali i izlagača iz Evrope i regiona.

Osim proizvodjača i distributera jahti, jedrilica i glisera, na ovoj manifestaciji već tradicionalno učestvuju čarter agencije, finansijske kompanije, osiguravajuća društva kao i proizvođači i zastupnici opreme za sport, kampovanje i rekreaciju.

Bonus video: