Organizatori protesta na sjeveru podržali skup u Podgorici

Bilo bi poželjno, da se oni koji imaju više nego što im treba odreknu makar djelića svog bogatstva stečenog na „pošten način“
72 pregleda 0 komentar(a)
protest, Bijelo Polje, Foto: Radio Bijelo Polje
protest, Bijelo Polje, Foto: Radio Bijelo Polje
Ažurirano: 17.03.2012. 08:31h

Bijelo Polje - Predstavnici radnika Organizacionog odbora mirnog protesta koji je 5. marta održan u Bijelom Polju juče su pozvali sve bivše radnike i građane Bijelog Polja i sjevera države da se priključe najavljenom okupljanju u nedjelju u Podgorici.

Član Organizacionog odbora Vukoman Simović saopštio je da se protest podržava srcem i dušom i da je krajnje vrijeme da se poboljša materijalni status „običnih građana“.

"Ugroženi građani Bijelog Polja i sjevera imaju razloga da prisustvuju podgoričkom protestu.

Svjesni smo da je 90 odsto građana u nezavidnom položaju i bilo bi poželjno, da se oni koji imaju više nego što im treba a koji kroje sudbinu „nas običnih smrtnika“ odreknu makar djelića svog bogatstva stečenog na „pošten način“ da bi i mi normalno živjeli", poručio je Simović.

Bezrezervnu podršku protestu iskazali su i ostali članovi Organizacionog odbora Dragan Šćepanović, Svetozar Čabarkapa, Mirsada Bećirović, Ljiljana Tomović, Vule Komarica, Jadranka Brzać i Rasim Čelebić.

Šćepanović je naveo da su u nedjelju obezbijeđena 4 autobusa koji će prevoziti zainteresovane na protest u Podgoricu.

"Autobusi polaze u 8 časova sa stare autobuske stanice u naselju Ćukovac i svi zainteresovani mogu se prijaviti na telefon 069-432-635", saopštio je Šćepanović.

Bonus video: