Organizatori protesta: Gradske službe uklanjaju transparente

"Mogu da otpuste jednog nastavnika, ali ne mogu sve. Profesori i svi oni koji podržavaju veliki protest treba da znaju da nijesu sami", poručuju organizatori protesta
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.03.2012. 16:48h

Aktivisti MANS-a, Unije sindikata i Studentske unije, kao i volonteri koji podržavaju protest 18.marta, postavili su transparente i distrubuirali materijal kojim pozivaju građane da se u nedjelju pridruže na podgoričkom Trgu Republike, saopštili su iz MANS-a.

Transparentni „Vrijeme je“ postavljeni su na nekoliko mjesta u Kotoru, Nikšiću, u Mojkovcu i na tvrđavi Lesendro u Skadarskom jezeru.

U Nikšiću

"U centru Podgorice gradske službe već pokušavaju da uklone plakate, a direktori pojedinih škola pokušavaju da izvrše pritisak na sindikalne aktiviste kojima ne dozvoljavaju da podijele propagandi materijal u školama", kažu iz MANS-a i dodaju da su uputili pismo ministru prosvjete Slavoljubu Stijepoviću od koga očekuju da zaustavi atak na slobodu izbora i sindikalnu aktivnost.

"Mogu da otpuste jednog nastavnika, ali ne mogu sve. Profesori i svi oni koji podržavaju veliki protest treba da znaju da nijesu sami", poručuju organizatori protesta.

Transparenti na FPN-u

Organizatori protesta najoštrije osuđuju pritisak na svakog pojedinca koji podržava proteste, a MANS i Sindikat će pružiti pravnu pomoć svima onima koji budu imali probleme zbog podrške protestima.

Galerija

Bonus video: