Ašanin, Marković i Filipović novi pomoćnici Vuksanovića

Vojislav Marković predložen je za novog pomoćnika direktora za Sektor kriminalistike, gdje je tu funkciju obavljao Milan Tomić
410 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.03.2012. 13:27h

V.D. direktora Uprave policije Božidar Vuksanović izabrao je trojicu novih pomoćnika, a predlog sa imenima proslijedio je Vladi, koja će na narednoj sjednici odlučiti da li će prihvatiti njegov izbor.

Dugogodišnji Vuksanovićev saradnik Vojislav Marković predložen je za novog pomoćnika direktora za najvažniji segment u UP - Sektor kriminalistike, gdje je tu funkciju do danas obavljao Milan Tomić.

Petogodišnji mandat Tomiću je istekao 9. marta, a kako saznaju "Vijesti", Vuksanović je bio odlučan u namjeri da on više ne ostane na toj funkciji.

Iako je mandat istekao i Vesku Vukadinoviću, šefu granične policije, Vuksanović je njega vidio i dalje na tom mjestu

Kako "Vijesti" şaznaju, Minića će na toj poziciji, ukoliko to Vlada prihvati, zamijeniti Vuksanovićev saradnik iz Uprave carina Slobodan Filipović, koji važi za profesionalca, a u toj upravi je pokrivao mjesto šefa carinarnice u Podgorici.

Predrag Ašanin

Za mjesto pomoćnika za obezbjeđenje ličnosti i objekata predložen je doskorašnji šef podgoričke policije Predrag Ašanin, koji je mjesec i po čekao raspored u novoj hijerarhijskoj podjeli u UP.

Iako je mandat istekao i Vesku Vukadinoviću, šefu granične policije, Vuksanović je njega vidio i dalje na tom mjestu pa mu je ukazao povjerenje i predložio Vladi da ostane njegov pomoćnik.

Petom pomoćniku direktora za Sektor Opšte nadležnosti Nikoli Janjuševiću mandat još traje, ali Vuksanović njega želi kraj sebe, tako da nije bilo govora o njegovoj smjeni.

Galerija

Bonus video: