Bjelasica i Komovi investicioni potencijal

Delegacija Crne Gore, predvođena ministrom održivog razvoja i turizma Predragom Sekulićem, na štandu je predstavila i aktuelne projekte
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.03.2012. 12:55h

Bjelasica i Komovi predstavljeni su kao investicioni potencijal Crne Gore na međunarodnom sajmu nekretnina MIPIM 2012. koji se od 6. do 9. marta održava u francuskom gradu Kanu.

Delegacija Crne Gore, predvođena ministrom održivog razvoja i turizma Predragom Sekulićem, na štandu je predstavila i aktuelne projekte Porto Montenegro - Adriatic Marinas i Plavi Horizonti investitora Qatari Diar.

Kako je saopšteno iz Ministarstva Sekulić se sastao sa Sergejem Solousovim, predstavnikom Metropol Grupe, a na sastanku su razmatrana pitanja vezana za projekat Ostrvo Sveti Marko i intenziviranje aktivnosti.

U okviru MIPIM 2012 delegacija je na crnogorskom štandu predstavila projekte profesionalcima iz sektora nekretnina, koji su birani i pozivani kroz MIPIM zajednicu koju je formirao organizator sajma.

MIPIM je najveći međunarodni sajam nekretnina koji se ove godine po dvadeset treći put organizuje u Kanu. U 2011. godini MIPIM je imao preko 18.600 posjetilaca, 4.000 investitora, preko 400 novinara iz 90 države svijeta.

Bonus video: