"Putevi" počeli sa popravkom ležećih policajaca

"Molimo sve vozače da budu oprezni, da poštuju znakove i da razumiju da treba dosta vremena i novca da se saniraju ležeći policajci"
79 pregleda 0 komentar(a)
ležeći policajac, Foto: Luka Zeković
ležeći policajac, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 05.03.2012. 16:56h

Radnici "Puteva" počeli su da popravljaju oštećenja na ležećim policajcima, koje su čistači snijega oštetili tokom sniježnog vremena koje je zadesilo Glavni grad.

Direktor "Puteva", Zdravko Klikovac, kazao je da pokušavaju da iskoriste što više materijala i da skidaju djelove koji su oštećeni i formiraju nove gdje ima malo djelova.

On je kazao da na mjestima gdje su ležeći policajci oštećeni potpuno, trebaće im vremena da se naprave novi.

"Danas smo angažovani preko Morače, na Bulevaru Džordža Vašingtona, u Moskovskoj ulici, u Ulici 13. jula, Jovana Tomaševića, Nikca od Rovina, Jola Piletića, Vasa Raičkovića, Svetozara Markovića, Ivana Vujoševića, na Bulevaru revolucije, a istovremeno radimo na opravci segmenata usporivača brzine na platformama na Bulevaru revolucije, u Ulici 13. jula", rekao je Klikovac.

On je naveo da rade i na uklanjanju oštećenih stubića, i betonskih i metalnih materijala, na kolovozu i trotoarima.

"Radimo na izradi slivničkih rešetaka, a na Junion bridžu opravljamo oštećenja diletacije. Saniramo veće rupe takozvane "udarne rupe" koje su ostale na ulicama, skidamo asfalt i pripremamo rupe za asfaltiranje", kazao je Klikovac.

Kako je istakao, u saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj i komunalne poslove uradiće korekcije ležećih policajaca, jer na nekim mjestima ih je bilo manje, a negdje više.

"Molimo sve vozače da budu oprezni, da poštuju znakove i da razumiju da treba dosta vremena i novca da se saniraju ležeći policajci", dodao je Klikovac.

On je kazao da još uvijek nije očišćen dio puteva u Trmanju.

Bonus video: