Holandski turistički novinari borave u Boki: Zainteresovani za nautički turizam

Do sada su obišli Kotor, Perast, Gospu od Škrpjela i marinu Porto Montenegro gdje je njihov brod i usidren
74 pregleda 0 komentar(a)
holandski novinari Boka, Foto: TO Tivat
holandski novinari Boka, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 16.05.2018. 08:31h

Grupa turističkih novinara iz Holandje boravi ovih dana u Tivtu, u sklopu svoje posjete Crnoj Gori koja traje do 19.maja.

Njihovi domaćini su Turistička organizacija Tivta i NTO Crne Gore, a fokus pažnje holandskih novinara je na crnogorskoj ponudi u oblasti nautičkog turizma, posebno u domenu marina i čartera plovila.

Tako se ekipa koju predvodi Vincent Zuidema odlučila na iznajmljivanje jahte i krstarenje brodom kroz Bokokotorski zaliv gdje će obići najatraktivnije lokacije kao i luke.

Do sada su obišli Kotor, Perast, Gospu od Škrpjela i marinu Porto Montenegro gdje je njihov brod i usidren.

Turistička Organizacija Tivat je holandskoj medijskoj delegaciji organizovala posjetu kompletnom nautičkom kompleksu Porto Montenegra, uključujući i ovdašnji Pomorski muzej i podmornicu, otvorenom bazenu PMYC, novom plažnom baru i hotelu „ Regent“.

Nakon obilaska marine novinari su posjetili i školski brod MVCG, jedrenjak „Jadran“, gdje su im ispred TO Tivat uručeni i prikladni pokloni sa promotivnim materijalom o ponudi najmanjeg bokeljskog grada.

Novinari su nakon obilaskaTivatskog zaliva, zaplovili prema naselju Rose, ostrvu Mamula, Žanjicama i dalje u pravcu Budve.

Bonus video: