“Za dešpek pituraju, šiju i kroje“ najbolja kotorska maska

Vesele maškarane grupe i brojne goste zabavljali su grupa Montesingersi, Nina Petković i Vesko Belada
106 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2012. 15:31h

Na tradicionalnom kotorskom maskenbalu, održanom sinoć u diskoteci Maksimus, za najbolju grupnu masku proglašena je maska “Za dešpek pituraju, šiju i kroje“, koja je nagrađena sa 900 eura. Ova maska je pobrala i najveće simpatije publike, pa je dobila i nagradu publike u iznosu od hiljadu eura.

Odlukom žirija drugo mjesto 700 eura u kategoriji grupnih pripalo je maski “Fantazija”, dok je treće mjesto i 500 eura dobila grupna maska pod nazivom “Svi na tucanje”.

Po jednoglasnoj odluci žirija koji je radio u sastavu predsjednik Andrija Popović i članovi Tanja Dončić, Branko Knezović, Marina Adžić i Davor Biskupović, u kategoriji pojedinačnih maski prvo mjesto i nagradu od 400 eura dobila je maska „Abraka dabra i zeko hop“.

Drugi mjesto i 300 eura pripalo je maski Golden Lejdi, a treće i 200 eura maski Crvenkapa.

Vesele maškarane grupe i brojne goste zabavljali su grupa Montesingersi, Nina Petković i Vesko Belada, a program je vodila Dubravka Jovanović.

Zbog vanrednog stanja u našoj državi odložene su još neke kotorske karnevalske fešte koje su ovih dana bile planirane na otvorenom prostoru.Prije neki dan,veliki tradicionalni kotorski karneval koji je trebao biti održan u nedjelju, odložen je za narednu 26. februara

Odložen je i abrum ulicama Starog grada koji će biti održan sljedećeg četvrtka, a Prčanjski karneval se odlaže za subotu 25. februara.

Galerija

Bonus video: