Snijeg srušio Prvu banku

Kuća, koja se nalazi na Trgu Vukmana Kruščića, jedna je od najstarijih u Kolašinu i vlasništvo je Gorana-Sita Rakočevića, bliskog prijatelja i kuma Mila Đukanovića
50 pregleda 0 komentar(a)
Prva banka Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Prva banka Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 19.02.2012. 09:03h

Krov kuće u čijem su prizemlju prostorije kolašinske filijale Prve banke srušio se u subotu oko 16 časova pod težinom snijega.

Prilikom urušavanja krova značajno je oštećen gornji sprat kuće, koji je stambeni prostor. U tom dijelu, kao ni u prostorijama banke, srećom, u trenutku rušenja krova nije bilo nikog, pa je napravljena samo materijalna šteta.

Ta kuća, koja se nalazi na Trgu Vukmana Kruščića, jedna je od najstarijih u Kolašinu i vlasništvo je bliskog prijatelja i kuma Mila Đukanovića, bivšeg ambasadora Gorana-Sita Rakočevića. Prva banka je u većinskom vlasništvu porodice Đukanović.

Akcijom Vojske Crne Gore i samoorganizovanjem građana Kolašina, većina krovova u gradu tokom minula tri dana je očišćena.

U gradu postoji i nekoliko timova za čišćenje krovova koji naplaćuju od 30 do 50 eura za privatne kuće ili čak 200 eura za stambene zgrade.

Bonus video: