Podgorica: Roditelji u vrtić doveli 40 djece

U VJ “Poletarac” na Zabjelu je juče bilo 12-oro djece, a svi zainteresovani roditelji iz drugih vaspitnih jedinica mogu da dovedu svoju djecu
586 pregleda 0 komentar(a)
Vrtić Duga Čoka, Foto: Blic.rs
Vrtić Duga Čoka, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 14.02.2012. 18:12h

Djeca mogu ponovo da idu u vrtić, pošto je Ministarstvo prosvjete naložilo da dvije Javne predškolske ustanove otvore po jednu vaspitnu jedinicu. Sa radom počela JPU “Ljubica Popović”, u VJ “Ljubica Popović” iza restorana “Maša” i JPU “Đina Vrbica” koja je otvorila za prijem djece VJ “Poletarac” na Zabjelu u Ulici Radoslava Burića.

"U našoj vaspitnoj jedinici boravi 30-oro djece, 16 u vrtiću i 14 u jaslicama. Djeca u našoj vaspitnoj jedinici imaju sve neophodne uslove. Struju, grijanje, hranu, tako da su potpuno bezbjedna. Svi radnici su došli na posao, a tako je i u ostalim našim objektima koji se pripremaju za početak rada. Radnici su angažovani na čišćenju prilaza i sređivanju vrtića kako bi djeca imala optimalne uslove kada počnu sa radom", kazala nam je vaspitačica i koordinator VJ “Ljubica Popović” Ana Perović.

U VJ “Poletarac” na Zabjelu je juče bilo 12-oro djece, a svi zainteresovani roditelji iz drugih vaspitnih jedinica mogu da dovedu svoju djecu.

"Naloženo nam je da otvorimo jednu vaspitnu jedinicu i od juče je sa radom počela naša VJ “Poletarac” u kojoj je tokom dana boravilo 12-oro djece. U vrtić “Poletarac” svoju djecu mogu ovih dana da dovedu svi roditelji koji su za to zainteresovani, a tako će biti i narednih dana dok se situacija ne normalizuje", kazala nam je direktorica JPU “Đina Vrbica” Nataša Tomović.

Bonus video: