Cetinjani spašeni kod Čeva

Nakon što su spašeni, u danilovgradskoj Službi zaštite mladiće su dočekali Branislav Đuranović i Zoran Bošković
83 pregleda 0 komentar(a)
Cetinjani, Danilovgrad, Foto: SO Danilovgrad
Cetinjani, Danilovgrad, Foto: SO Danilovgrad
Ažurirano: 14.02.2012. 15:26h

Petrica mladića sa Cetinja koja su juče oko podne pješke krenula sa Čeva u Danilovgrad spašena su sinoć efikasnom akcijom pripadnika danilovgradske Službe zaštite Dražena Đukanovića i vozača motornih sanki Srećka Rašovića.

Mladići Milo Lubarda, Janko Vukčević, Danijel Vujović i braća Darko i Dušan Stijepović nakon akcije spašavanja bez posljedica, živi i zdravi stigli su u Danilovgrad.

Prema informacijama sa sajta Opštine Danilovgrad nakon što su bezbjedno stigli u Danilovgrad noć su proveli u kasarni "Milovan Šaranović", a danas će "organizovano poći na Cetinje svojim porodicama".

U akciju njihovog spašavanja, navodi se u saopštenju, bili su uključeni i čelni ljudi Vojske Crne Gore i Uprave policije admiral Dragan Samardžić i Božidar Vuksanović, koordinator u Operativnom štabu Sektora za vanredne situacije Radomir Šćepanović, načelnici podgoričke i cetinjske, kao i komandir danilovgradske policije Petar Šestović, Filip Moštrokol i Blažija Pavićević.

Nakon što su spašeni, u danilovgradskoj Službi zaštite mladiće su dočekali predsjednik i potpredsjednik Opštine Danilovgrad Branislav Đuranović i Zoran Bošković.

"Ova akcija pokazala je dobru koordinaciju nadležnih subjekata za djelovanje u vanrednim situacijama, a naročito je bila izražena saradnja sa Timom za vanredne situacije Prijestonice Cetinje i gradonačelnikom Aleksandrom Bogdanovićem", ocjenio je Đuranović koji je Cetinjane savjetovao da više ne kreću u slične avanture..

Bonus video: