Kupovinom namirnica pomognite ugroženima sa sjevera

"Ovo je prilika da pored pomoći koju je Opština već uputila sjevernim opštinama, i građani Budve pojedinačno, shodno svojim mogućnostima, pokažu humanost na djelu"
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.02.2012. 15:53h

Pod sloganom "Nečije malo, nekome je dovoljno!" u utorak ispred centralanog prodajnog objekta "Megamarketa" kod gradske zelene pijace od 14 do 18 časova biće organizovana akcija prikupljanja hrane za stanovištvo ugoroženih opština od velikog venremena.

Pokretači akcije Budvani Božo Radović i Jelena Kaluđerović navode da su bili podstaknuti akcijom prikupljanja namirnica za ugrožene sa sjevera koju je preko društvenih mreža Facebook i Twitter inicirala Damira Kalač u Podgorici.

"Odlučili smo da istu takvu akciju organizujemo u Budvi. Zato pozivamo sve građane Budve, da kupovinom prehrambenih namirnica i sredstava za higijenu, svako prema svojim mogućnostima, učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji, koja će se održati u utorak, 14. februar od 8 do 20 časova ispred Megamarketa" naveli su Božo i Jelena i dodali da su akciju podržali Opština Budva i kompanija "Megamarket".

Oni su kazali da građani namirnice mogu kupiti u Megamarketu, ili na nekom drugom mjestu.

"Bitno je da ih donesete na naznačeno mjesto u naznačeno vrijeme. Namirnice će se ostavljati u vozilu koje će biti označeno i parkirano ispred radnje. S obzirom da se u utorak, i srijedu očekuje prestanak padavina, sva prikupljena pomoć biće otpremljena već narednog dana na sjever Crne Gore. Ovo je prilika da pored pomoći koju je Opština Budva već uputila sjevernim opštinama, i građani Budve pojedinačno, shodno svojim mogućnostima, pokažu humanost na djelu", istakli su oni.

Bonus video: