Cetinje od 20 časova bez vode

"Već treći dan nijesmo u mogucnosti da kupimo hljeb i životne namirnice. Na par kuća grede koje nose krov, od težine snijega"
86 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.02.2012. 18:44h

Javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" saopštilo je da će vodosnabdijevanje gradskog područja Prijestonice Cetinje biti u prekidu, od 20 časova.

Prekid u vodosnabdijevanju uslovljen je, kako je saopšteno, višesatnim nestankom električne energije na vodoizvorištu Podgor, a trajaće do otklanjanja kvarova u napajanju strujom.

Čitalac reporter: Belvederska ulica na Cetinju se nije čistil

Čitalac "Vijesti" sa Cetinja javio se redakciji povodom izjave portparola Prijestonice Miloša Prelevića, koji je saopštio da je situacija mnogo bolja nego juče.

"Očigledno je da gospodin Prelević nije informisan kako treba. Belvederska ulica na Cetinju nije se čistila više od 48 sati pa možete zamisliti u kakvom je stanju staanovništvo te ulice koju iz milošte u Cetinju zovu "slijepo crijevo grada" jer je ta ulica zaobilaznica koja vodi na magistralni put Cetinje-Budva", piče čitalac "Vijesti".

On napominje da u toj ulici živi nekoliko oboljelih lica koji su zavijani u snijegu.

"Već treći dan nijesmo u mogucnosti da kupimo hljeb i životne namirnice. Na par kuća grede koje nose krov, od težine snijega, a Služba vatrogasne pomoći ne može da priđe jer ulica nije očišćena..."

Galerija

Bonus video: