Žabljačka sela potpuno odsječena

Snadbijevanje vodom, strujom i životnim namirnicama je uredno ali su sela potpuno odsječena
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.02.2012. 15:40h

Saobraćajnica prema Pljevljima jedina je prohodna u okolnostima kada je prema meteorološkom mjerenju snijeg jutros dostigao visinu do 205 cm.

Tokom noći između subote i nedjelje napadao je novi snijeg i upropastio trud snjegočistača Komunalnog preduzeća koji su radili na glavnim gradskim saobraćajnicama i prema objektima od vitalnog interesa.Komunalci su od ranog jutra na saobraćajnicama ali je saobraćaj gotovo zamro.

Snadbijevanje vodom, strujom i životnim namirnicama je uredno ali su sela potpuno odsječena.

Predsjednik Opštine Isailo Šljivančanin kaže da nema paničnih informacija i da su prispjela tri zahtjeva za medicinsku pomoć koji nijesu teže prirode. Kaže da je bilo više poziva ljudi iz ovih krajeva koji žive u drugim sredinama koji se interesuju za svoje u selima na ovom području.Šef stacionara "Crnagoraputa" u Žabljaku Sveto Anđelić kaže da se sva aktivnost njihovih snjegočistača odvija na putu prema Pljevljima koji je prohodan."Na Jezerskoj popvrši se ne vidi pa ne pokušavamo djelovati ni na novom niti na starom putu. Kad se stvore ulovi krenućemo na te saobraćajnice. Neprohodno je i kanjonom Tare prema Mojkovcu", kaže Anđelić.

Galerija

Bonus video: