Evakuisani pacijenti sa klinike u KC-u (video)

Iz Kliničkog centra je saopšteno da imaju dovoljno lijekova, hrane, kiseonika i ostalih sredstava koja su neophodna za rad
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.02.2012. 16:47h

Pod teretom snježnog nameta došlo je do obaranja stabala u Tološkoj šumi što je napravilo problem vozačima koji su išli u pravcu Bloka 5 i naselja Tološi.

Problema ima na još nekim lokacijama u Podgorici. Dalmatinska ulica je teško prohodna. Širi centar glavnog grada je nešto prohodniji. U Ulici Moše Pijade je takođe oboreno nekoliko borova, ali se generalno kroz širi centar grada lakše saobraća.

Na krov klinike KC u Podgorici palo stablo i oštetilo krov, nema povrijeđenih

Na krov klinike za dermato-venereologiju Kliničkog centra palo je stablo i oštetilo krov i plafon u jednoj bolesničkoj sobi. Povrijeđšenih pacijenata nema niti medicinskog osoblja, javila je RTCG.

Pacijenti su evakuisani na kliniku za očne bolesti.

U skladu sa planom Kriznog štaba u toku je evakuacija i klinike za neurologiju zbog opasnosti od urušavanja krovne konstrukcije i oštećenja koja mogu nastati zbog loma starih borova kao i težine velikog sniježnog pokrivača.

Iz Kliničkog centra je saopšteno da imaju dovoljno lijekova, hrane, kiseonika i ostalih sredstava koja su neophodna za rad.

Galerija

Bonus video: