Stigla pomoć bolesnom djetetu u Ostrosu

Prihvaćena je preporuka Ministarstva ekonomije, pa su u Baru od subote uvedene mjere štednje električne energije koje treba da omoguće smanjivanje potrošnje i izbjegavanje restrikcija
0 komentar(a)
Cetinje, snijeg, Foto: Arhiva vijesti
Cetinje, snijeg, Foto: Arhiva vijesti
Ažurirano: 11.02.2012. 16:48h

Zahvaljujući koordiniranom radu svih angažovanih službi, privatnika sa mehanizacijom i mještana Murića, lice koje je preksinoć bilo blokirano u u svom vozilu na putu od Virpazara prema Murićima, privremeno je smješteno kod jedne porodice u Murićima, a tokom dana brodom treba da bude prevezeno u Virpazar.

Sanitetska i vatrogasna ekipa su stigle do bolesnog djeteta u Ostrosu koje je imalo napad slijepog crijeva, pregledano je i dobro se osjeća, a nakon raščišćavanja puta do Ostrosa je prevezeno u barsku bolnicu..

Na sastanku Tima analizirano je stanje na području barske opštine i odlučeno koje aktivnosti treba preduzeti da se na najmanju moguću mjeru svedu posljedice lošeg vremena, naročito na području Crmnice, Šestana, Ostrosa, Male i Velike Gorane. Prioritet su akcije spašavanja ljudi u kojima opštinska Služba zaštite, JP Komunalne djelatnosti i privatnici sa mehanizacijom, koji od sinoć raščišavaju puteve prema Murićima i Ostrosu.

"Prihvaćena je preporuka Ministarstva ekonomije, pa su u Baru od subote uvedene mjere štednje električne energije koje treba da omoguće smanjivanje potrošnje i izbjegavanje restrikcija. Javna rasvjeta na gradskom i prigradskom području svedena je na minimum, pa vozači treba da budu obazrivi jer će biti smanjena vidljivost na putevima koji su do sada bili osvijetljeni", poručili su iz Tima.

Bonus video: