NK: Pao krov fabrike Mi Rai, kritično na Sportskom centru

Kada su u pitanju nikšićke ulice, na njima je danas najviše pješaka, taksista i džipova
130 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.02.2012. 16:02h

Snijeg koji je u Nikšiću bez prestanka padao više od 24 sata donosi velike muke svim građanima.

Jutros oko 8h krovna konstrukcija fabrike namještaja Mi –Rai na Duklu pala je pod teretom snijega.

Preko 1500 metara kvadratnih konstrukcije jedne od hala sručilo se na proizvodni pogon. Srećom nikog od zaposlenih u tom trenutku u nije bilo na radnim mjestima ali je napravljena ogromna materijalna šteta.

Kritičan je i krov Sportskog Centra. Na njemu od ranog jutra pedesetak nikšićkih sportista, ali i aktivsta crvenog krsta pokušava da ukloni snijeg jer je, kako su kazali iz uprav, stanje prilično ozbiljno.

Čišćenje Sportskog centra

Trotari su praktično zatrpani snijegom koji se čisti

Kada su u pitanju nikšićke ulice, na njima je danas najviše pješaka, taksista i džipova Mehanizacija, što komunalnog preduzeća što privatna, pokušava da ulice održi prohodnim. Za sada u tome koliko toliko uspijevaju ali snijeg je numoljiv.

Trotari su praktično zatrpani snijegom koji se čisti. Napravljeni su sniježni zidovi pored ulica, na mjestima i do 3 metra visine, i ako ovako nastavi da pada više neće imati ni gdje da odlaže.

„Vrijeme je katastrofa, pokušavamo sve što je u našoj moći, ali ni mašine ne mogu protiv ovakog vremena, kazao je Andrija Batrićević, vozač snjegočistača u Komunalnom Preduzeću, nastavljući borbu sa snijegom koju je, kako kaže, započeo još jutros u 4h.

Galerija

Bonus video: