Vojska pomaže ugroženom stanovništvu, evakuisana oboljela starica

Pripadnici planinskog bataljona iz Pljevalja evakuisali oboljelu staricu iz sela Kosanica iz kuće koja se nalazi oko kilometar od glavnog puta
0 komentar(a)
vojska akcija snijeg, Foto: Gov.me
vojska akcija snijeg, Foto: Gov.me
Ažurirano: 07.02.2012. 19:00h

Vojska Crne Gore nastavila je sa pružanjem pomoći stanovništvu na ugroženim područjima, prevashodno na sjeveru Crne Gore.

Koristeći sve svoje raspoložive resurse pripadnici Vojske izašli su u susret zahtjevima opštinskih kriznih štabova, navodi se u saopštenju.

  • Opština Pljevlja: Pripadnici Planinskog bataljona čistili su prilazne puteve Mašinskom fakultetu. Nastavili sa dostavljanjem hrane u rejonu sela Crljenice.
  • Opština Nikšić: Pripadnici Pješadijskog bataljona angažovani su na raščišćavanju prilaznih puteva JZU "Domu zdravlja" i JZU "Opštoj bolnici".
  • Opština Šavnik: Ekipa iz sastava Logističke baze specijalnim vozilom UNIMOG do 14.30 sati uspjela je da stavi u funkciju put Šavnik – Boan.
  • Opština Mojkovac: Pripadnici Planinske čete radili su na čišćenju snijega u urbanom dijelu opštine.
  • Opština Kolašin: Pripadnici Planinske čete pružili su pomoć u prevoženju posmrtnih ostataka preminule osobe iz sela Ravni (Donja Morača) do Crkvina.
  • Opština Plužine: Pripadnici Inžinjerijske čete angažovani su na raščišćavanju putnog pravca prema Plužinama.
  • Opština Podgorica: Pripadnici Logističke baze nastavili su sa čišćenjem snijega sa piste i manevarskih površina na Aerodromu "Podgorica".

Pripadnici planinskog bataljona iz Pljevalja, na poziv Sektora za civilnu bezbjednost i vanredne situacije, evakuisali su oboljelu staricu iz sela Kosanica iz kuće koja se nalazi na oko kilometar od glavnog puta.

Bonus video: