Od 19 sati zatvara se put Podgorica – Kolašin – Mojkovac

Ekipe Crnagoraputa probile su višednevnu blokadu puta Nikšić – Plužine
136 pregleda 0 komentar(a)
Platije snijeg, Foto: Boris Pejović
Platije snijeg, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 07.02.2012. 19:06h

Put Podgorica – Kolašin – Mojkovac biće zatvoren za sve kategorije vozila večeras od 19 sati, zbog nepovoljnih vremenskih prilika koje se očekuju u naredna 24 sata i stanja na terenu, saopšteno je iz Operativnog štaba za vanredne situacije.Iz Štaba su sugerisali građanima da se o stanju i prohodnosti na putnim pravcima mogu informisati preko Auto moto saveza Crne Gore, i apelovali na njih da na put ne kreću bez prijeke potrebe.„Operativni štab je preduzeo sve neophodne aktivnosti da se zbrinu osobe koja su evakuisane iz stambenog objekta koji je u požaru izgorio u mjestu Brezna. Smještaj, ishrana i medicinska njega za njih obezbijeđeni su u kasarni u Danilovgradu“, kaže se u saopštenju. Dodaje se da će onima koji ne žele da se evakuišu biti dopremljena neophodna pomoć u hrani, sredstvima za higijenu i odjeći.Iz štaba poručuju da je u toku sanacija havarije, i da četiri ekipe Elektroprenosa i Elektroprivrede čine sve kako bi u najkraćem roku bilo obezbijeđeno redovno snadbijevanje strujom za potrošače na području opština Kolašin i Mojkovac.„Nastaviće se angažovanje svih pripadnika spasilačkih timova i jedinica u cilju pružanja pomoći građanima na ugroženom području“, zaključuje se u saopštenju.

Probijena blokada na putu Nikšić - Plužine

Ekipe Crnagoraputa probile su višednevnu blokadu puta Nikšić – Plužine, saopšteno je iz Opertivnog štab za vanredne sitacije.

U saopštenju se navodi da je blokada probijena u 17 sati.

Iz štaba su apelovali na vozače da se, s obzirom na nepovoljne vremenske prilike, prije kretanja na put informišu preko Auto moto saveza Crne Gore.

Bonus video: