Bogdanović najavio novu opremu za Radio Cetinje

Zaposleni u Radiju Cetinje naglasili su kako će nabavkom nove tehnike biti stvoreni preduslovi da radio funkcioniše punim kapacitetom
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.01.2012. 15:30h

Gradonačelnik Prijestonica Cetinje Aleksandar Bogdanović najavio je da će lokalna vlast u predstojećem periodu biti angažovani na nabavci nove opreme za Radio Cetinje, koja je neophodna kako bi taj mediji imao potrebne preduslove za kreiranje kvalitetnog programa.

Bogdanović je posjetio prostorije cetinjskog radija, povodom nedavnog početka rada tog medija po novoj programskoj šemi.

"Naša je obaveza da u doglednoj budućnosti obezbijedimo i nove prostorije za rad, ne samo radija, već i lokalne televizije", istakao je Bogdanović.

On je naglasio da Radio Cetinje predstavlja medij koji ima izuzetan značaj za crnogorsku Prijestonicu, te da je iz tog razloga lokalna uprava tokom prošle godine uložila znatne napore kako bi ispunila sve preduslove neophodne za nastavak njegovog rada.

Gradonačelnik je podsjetio da je lokalna vlast tokom prošle godine ispunila obaveze prema zaposlenima u tom preduzeću, koje su podrazumijevale isplatu zarada od 2006. do kraja 2009. godine.

Zaposleni u najstarijem crnogorskom elektronskom mediju upoznali su predstavnike lokalne uprave sa konceptom nove šeme, koja obuhvata emitovanje programa u intervalu od 9 do 14 časova.

Oni su istakli kako je nova šema već izazvala značajno interesovanje među slušaocima.Takođe, zaposleni u Radiju Cetinje naglasili su kako će nabavkom nove tehnike biti stvoreni preduslovi da radio funkcioniše punim kapacitetom, odnosno implementacijom pune programske šeme.

Bonus video: