Drvo u dvorištu vrtića prijetnja za prolaznike i vozače

"Ne daj Bože da se nekom desi nešto, jer drvo može da padne svaki dan, pogotovo kad je nevrijeme", rekla je Vera Raičević
88 pregleda 0 komentar(a)
vrtić Bubamara drvo, Foto: Vesko Belojević
vrtić Bubamara drvo, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 13.01.2012. 19:09h

Staro drvo u dvorištu vrtića "Bubamara" u sklopu JPU "Đina Vrbica", iza nekadašnjeg bioskopa "Kultura", već duže vrijeme naslonjeno je na ogradu, nagnuto preko ulice koja je dosta frekventna, tako da je samo pitanje vremena kada će se obrušiti.

Vera Raičević, čija unuka ide u pomenuti vrtić "Đina Vrbica", zabrinuta je za bezbjednost unuke, prolaznika, vozača, a preko puta dvorišta je parkirano dosta vozila.

"Ne daj Bože da se nekom desi nešto, jer drvo može da padne svaki dan, pogotovo kad je nevrijeme. Zvala sam “Zelenilo” dva puta prije praznika zbog ovog drveta, što je građanima možda smiješno, ali njima bi trebalo to da bude logično. Prvi put mi je sekretarica rekla da će prenijeti nadležnim, a drugi put su mi kazali da to nije njihova nadležnost već vrtića. Međutim, iz “Đine Vrbice” se niko ne javlja, a oni bi trebalo da pokrenu inicijativu da se drvo ukloni, jer je na njihovom zemljištu", kazala je Raičević.

“Vijesti” su pokušale da dobiju odgovor iz vrtića da li će drvo biti uklonjeno iz njihovog dvorišta, ali se na brojeve poznate redakciji niko nije javljao.

Bonus video: