Novljani bi Balaševića na Prazniku mimoze

Balašević je izrazio želju da promoviše svoj film i održi koncert u dvorani “Park” i tako u Herceg Novom održi svoju crnogorsku promociju
0 komentar(a)
Mimoza, Foto: Boris Pejović
Mimoza, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.01.2012. 18:27h

Program tradicionalne turističko-zabavne manifestacija Praznik mimoze, koja počinje 4. februara, uglavnom je usaglašen.

Ostalo je da se vidi da li će biti moguće da na festivalu gostuje kantautor Đorđa Balašević i hrvatsku pjevačicu Koloniju, saopšteno je nakon sastanka u lokalnoj upravi.

Selektor programa Zoran Živković kaže da je to neizvjesno, jer se traženi honorar ne može uklopiti u budžet manifestacije koji je projektovan na oko 80.000 eura.

Balašević je izrazio želju da promoviše svoj film i održi koncert u dvorani “Park” i tako u Herceg Novom održi svoju crnogorsku promociju, ali su uslovi za organizatora teško prihvatljivi.

Ostalo je da se pokušaju naći sponzori.

Za nastup na Glavnom gradskom trgu, gdje će svečano biti otvoren ovogodišnji Praznik mimoze, organizatori su voljni da angažuju Koloniju, sa kojom su pregovori u toku. Koliko će biti uspješni zavisi, prije svega, od novca.

Ostali programi - pučke svečanosti, izložbe, koncerti i sportske manifestacije su izvjesni i oni će biti uklopljeni u planirani budžet cvjetne fešte.

Bonus video: