Veselin Rondović najbolji policajac na Žabljaku

Čestitajući mu uspjeh, Šljivančanin je kazao da je to priznanje zaslužio ali je to zaslužio cijeli kolektiv žabljačke ispostave policije
313 pregleda 0 komentar(a)
Veselin Rondović, Foto: Obrad Pješivac
Veselin Rondović, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 30.12.2011. 12:43h

Policajac Veselin Rondović iz Žabljaka, po ocjeni kolega i starješina najbolji je u godini na izmaku. Po tradiciji, njemu je od predsjednika Opštine Isaila Šljivančanina pripala nagrada koja mu je uručena u prisustvu njegovih starješina i rukovodstva lokalne samouprave.

Čestitajući mu uspjeh, Šljivančanin je kazao da je to priznanje zaslužio ali je to zaslužio cijeli kolektiv žabljačke ispostave policije. Šljivančanin je saradnju ovih organa ocijenio uspješnom što je i na zadovoljstvo građana i posjetilaca.

Rukovodilac policije Dragan Slavulj saopštio je da je stanje bezbjednosti u opštini Žabljak u godini na izmaku bilo povoljno i obećao angažovanje pripadnika da će se takav trend nastaviti i u narednom periodu.

Saopštio je da se broj izvršenih krivičnih djela kreće u okvirima prethodne godine. Ukazao je na porast djela sa elementima korupcije zbog čega je u porastu za 41 posto materijalna šteta u oblasti privrednog kriminaliteta.

Slavulj je poručio građanima i gostima da će se bezbjedno osjećati u ovoj sredini a onima sa drugu stranu zakona da im ovdje neće biti pogodno tlo za djelovanje jer će policija svim problemima i poslovima kao i do sad prići ozbiljno.

Bonus video: