Nova nagradna igra "Vijesti": "Prijavi se za jabuku"

Za učešće će biti neophodna samo vaša prijava na portalu “Vijesti” i imate šansu da osvojite iPad2, iPod Touch, iPod Nano ili iPod Shuffle
81 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.12.2011. 08:35h

"Vijesti" su saradnji sa zastupnikom Apple proizvoda za Crnu Goru, kompanijom iCentar, pripremile nagradnu igru “Prijavi se za jabuku”, koja traje od 26. decembra do 15. januara, 2012.

Za učešće će biti neophodna samo vaša prijava na portalu “Vijesti” i imate šansu da osvojite jednu od nagrada koju je obezbijedio iCentar: iPad2, iPod Touch, iPod Nano ili iPod Shuffle.

Pravo učešća imaju svi državljani/rezidenti Crne Gore. U igri mogu da učestvuju svi posjetioci portala, bez obzira na to da li su naši registrovani članovi.

Vijesti na iPad, iPhone i Androidu

Novogodišnji praznici su prava prilika za poklone, a “Vijesti” čitaocima poklanjaju tri besplatne aplikacije, zahvaljujući kojima je moguće pratiti naše sadržaje i u pokretu, sa bilo kojeg mjesta sa internet vezom.

“Vijesti” su sada dostupne i na iPhone i iPad proizvodima kompanije Apple, te na mobilnim telefonima koje pokreće Android operativni sistem kompanije Google. Aplikacija dizajnirana za iPad je pritom prva crnogorska aplikacija te vrste.

Sve tri aplikacije radio je studio za interaktivni dizajn Fleka

Verzije aplikacija Vijesti za iPhone, iPad i Android koje su trenutno dostupne će se razvijati dalje, uzimajući u obzir ideje i komentare korisnika, kako bi vremenom postale kvalitetnije i korisnije korisnike.

Sugestije, komentare, kritike, te prijave bugova šaljite na appsupport@vijesti.me.

U pripremi verzija 1.2. za sve platforme

Verzija 1.2. za sve platforme je već u pripremi i trebalo bi da bude dostupna do sredine januara, 2012.

U toj verziji, korisnicima će biti omogućeno da komentarišu sadržaje i ocjenjuju komentare drugih korisnika kao što je to slučaj sada na portalu “Vijesti”. U narednoj verziji biće omogućeno dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama, pretraga, kao i aktivno učestvovanje korisnika u kreiranju sadržaja kroz formu Čitalac reporter, putem koje će biti moguće slanje fotografija i tekstova redakciji “Vijesti” direktno sa mobilnih uređaja, odnosno tableta.

Portal “Vijesti” je sa radom počeo 27. januara. Tokom skoro godinu rada, prisutan je stalni trend rasta posjeta, pa sa početnih oko 20.000, sada bilježimo između 85.000 i 90.000 dnevnih posjeta.

Od 27. januara do danas zabilježili smo oko 18,5 miliona posjeta, od čega je preko tri miliona jedinstvenih. Na portalu je pregledano preko 122,6 miliona stranica.

Povjerenje čitalaca pokazuje nam i podatak da od ukupnog broja posjetilaca od početka rada portala, oko 83 odsto njih čini kategorija onih koji nam se stalno vraćaju.

Galerija

Bonus video: