Nikoleta, Anja i Jelica najljepše crtaju Hippka

Tokom programa, djecu je zabavljao popularni Žarko Stanišić, dok su njihovi vršnjaci iz škole stranih jezika Double L izveli prigodnu predstavu
96 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.12.2011. 15:01h

Pobjednica dječjeg likovnog konkursa na temu “Crtajmo Hippka” je Nikoleta Uskoković iz Bara. Drugo mjesto osvojila je Anja Rajković iz Podgorice, a treće Jelica Đakonović iz Ulcinja. Njima su pripale i prigodne nagrade Hypo banke, 200 eura za prvo mjesto, 100 eura za drugo i 50 za treće mjesto.

Finale izbora je održano u Delta city-ju uz bogat zabavni program za najmlađe, gdje ni sva ostala djeca, koja su učestvovala na likovnom konkursu nisu zaboravljena, jer su svi dobili Hypo kasice, koje im je, tokom bogatog zabavnog programa, uručila Hypo maskota, popularni Hippko, kojeg su upravo i crtali na konkursu.

U sklopu ovogodišnjih ktivnosti “Hypo Pro futuro”, Hypo Alpe Adria banka organizovala je likovni konkurs “Crtajmo Hippka” i omogućila talentovanoj djeci Crne Gore da budu nagrađena za svoj rad.

Od septembra u časopisima za djecu raznih uzrasta koji se distribuiraju u svim osnovnim školama objavljen je konkurs u kom su djeca pozvana da crtaju Hippka – nilskog konjića, ambasadora Hypo Alpe Adria banke.

Djeca su pokazala ogromno interesovanje, tako da je teško bilo izabrati najbolje. Već u oktobru i novembru dječji časopisi izdavačke kuće “Nova škola” počeli su objavljivati najbolje radove koji su bili izloženi tokom cijelog događaja u Delta city-ju.

Tokom programa, djecu je zabavljao popularni Žarko Stanišić, dok su njihovi vršnjaci iz škole stranih jezika Double L izveli prigodnu predstavu.

Galerija

Bonus video: