Snijeg zatvorio školu u Zatrijebču

Ljekočaj je kazao da su radnici tog preduzeća dva puta izlazili na teren, te su jednom očistili snijeg do sela Benkaj
101 pregleda 0 komentar(a)
snijeg, Foto: Vijesti online
snijeg, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 23.12.2011. 16:45h

Mještani sela Poprati iz mjesne zajednice Zatrijebač, prema riječima Đerđa Ljekočaja, već peti dan su pod snijegom, jer radnici JP "Putevi" nijesu očistili put do tog sela.

Ljekočaj je kazao da su radnici tog preduzeća dva puta izlazili na teren, te su jednom očistili snijeg do sela Benkaj i nijesu nastavljali dalje, a sljedeći put su došli do centra Zatrijepča i u selu Stjepovo bacili so.

"Selo Poprati, koje ima najviše kuća, ostalo je izolovano i niko ne brine o tome. To naše stanovništvo ne čudi, jer se ne dešava prvi put. Tako su radili i kada su krpili rupe na dijelu puta od Stjepova do Korita, jer nijesu završili radove kao što su obećali", kazao je Ljekočaj.

On je kazao da su mještani Poprata bili uvijek spremni da pomognu za sve što je bilo potrebno oko renoviranja puta, te da se sad vidi kako se firma kojoj su bili spremni da izađu u susret, ophodi prema njima.

"Škola u selu ne radi već pet dana, a djeca ne mogu da odu ni u onu u susjednom selu Stjepovo. Ima i bolesnika i male djece, te je teško doći do ljekara. Zamolio bih "Puteve" da očiste taj dio puta, a ne da čiste planine gdje niko ne živi, pa da tek onda dođu kod nas", kazao je Ljekočaj.

Podsjetio je da je selo bilo dva dana i bez struje, ali da je taj problem riješen.

Bonus video: