Na Jezerinama za vikend ski seminar

Kandidati koji zadovolje kriterijum prvog seminara dobiće privremeno uvjerenje za rad na skijalištima Crne Gore (Durmitor, Kolašin, Vučje)
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.12.2011. 14:37h

Ministarstvo sporta, Ski savez Crne Gore, Fakulteta za sport iz Nikšića i Kolašin 1450 Ski resort 24. i 25. decembra na stazi Jezerine, u 10 časova, održaće prezentaciju crnogorskog udruženja učitelja i trenera skijanja (CUUTS).

Zainteresovani će, kako je saopšteno, imati priliku da se upoznaju sa osnovnim skijaškim likovima crnogorske škole skijanja, planovima i programom rada Udruženja.

"Prvog dana, kandidati će imati priliku da se upoznaju sa osnovnim skijaškim likovima, dok su za drugi dan predviđeni likovi napredne škole skijanja. U saradnji sa Zavodom za stručno obrazovanje, Ministarstva prosvete Crne Gore, u toku je program realizacije profila standarda zanimanja učitelj skijanja, tako da će zainteresovani kandidati imati priliku da se upoznaju sa opštim i posebnim kriterijumima za vršenje učiteljske aktivnosti kao i sa programom rada, tj. programom obuke za sticanje zvanja učitelj skijanja", navodi se u saopštenju.

Kandidati koji zadovolje kriterijum prvog seminara,kako je saopšteno, dobiće privremeno uvjerenje za rad na skijalištima Crne Gore (Durmitor, Kolašin, Vučje) dok po završenom martovskom seminaru kandidat stiče zvaničnu, zakonom propisanu licencu.

Za sve učesnike, obezbijeđen je dvodnevni ski-pas po cijeni od 25 eura, a predviđena kotizacija za učešće na Seminaru iznosi 15 eura.

Bonus video: