Demantovan vlasnik: Nina Žižić pjevala u kafiću "Virtu"

Dovoljno je pogledati facebook stranicu pjevačice, gdje promoviše svoje nastupe u tom lokalu, kaže jedna od stanarki zgrade
0 komentar(a)
virtu, bulevar, Foto: Arhiva "Vijesti"
virtu, bulevar, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 21.12.2011. 11:56h

Na izjavu vlasnika ugostiteljskog objekta "Virtu" Igora Radenovića objavljenog u "Vijestima" reagovala je stanarka zgrade na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, gdje se nalazi taj lokal, Nataša Gvozdenović.

"Smatram da gospodinu Radenoviću ne priliči da iznosi tolike neistine. Naime, prva u nizu je da u lokalu "nikada nije bilo žive muzike i da mu nije poznato da je muzika tako glasna da bi nekom smetala". Naime, 8. i 15. decembra u lokalu je gostovala pjevačica Nina Žižić.

Dovoljno je pogledati facebook stranicu pjevačice, gdje promoviše svoje nastupe u tom lokalu. Ne stoji navod ni da mu nije poznato da je muzika tako glasna da bi nekom smetala, jer su se stanari više puta usmeno obraćali menadžeru i zaposlenima iznoseći probleme, te pokušavajući stupiti u kontakt sa gospodinom Radenovićem, ali uzaud.

Zaposleni su nam rekli da nas razumiju, da je muzika zaista glasna, da su vlasniku prenijeli naše pritužbe, ali da oni ne mogu ništa da urade, već da o svemu odlučuje Radenović", kaže Nataša Gvozdenović u svom reagovanju.

Ona kaže da je čudi da baš nikada Radenović nije upitao službenike Komunalne policije i Uprave policije, po čijoj prijavi i zašto intervenišu.

"Što se tiče odobrenja za produžen rad iz samog dopisa Sekreterijata za razvoj preduzetništva proizilazi da takav zahtjev nije ni predat, osim ako to nije učinjeno poslije 10. decembra, a svakako u vezi sa tim ističem sljedeće.

Članom 11 Odluke o radnom vremenu Skupštine Glavnog grada i Statutom Glavnog grada propisano je da ugostiteljski objekti iz grupe objekata za pružanje usluga ishrane i pića radiće u radnom vremenu utvrđenom odlukom poslovnog organa, odnosno preduzetnika, a u skladu sa zakonom i kolektivnim ugovorom, s tim da radno vrijeme bude obezbijeđeno u intervalu od šest do 24 časa u ljetnjem periodu i od šest do 23 časa u zimskom periodu, a da bi mogli da rade duže od propisanog, moraju pribaviti mišljenje organa za javni red i mir, Komunalne policije, a za objekte u stambenim zgradama i saglasnost Skupštine etažnih vlasnika, kaže dalje u reagovanju Gvozdenović.

Bonus video: