Najbolji studenti Ekonomije nagrađeni sa po 500 eura

Dekan Ekonomskog fakulteta istakao je da je to izuzetan dan za sve koji imaju privilegiju da čine kolektiv najstarije univerzitetske jedinice na UCG
100 pregleda 0 komentar(a)
Ekonomski fakultet, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ekonomski fakultet, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 16.12.2011. 18:33h

Najboljim studentima Ekonomskog fakulteta za studijsku 2010/2011. godinu danas su na prigodnoj svečanosti uz priznanja uručene i novčane nagrade u iznosu od 500 eura.

Dekan Ekonomskog fakulteta prof.dr Milorad Jovović istakao je da je to izuzetan dan za sve koji imaju privilegiju da čine kolektiv najstarije univerzitetske jedinice na Univerzitetu Crne Gore.

"Svečanost je radi onih koji streme inovativnim crtama u svom intelektualnom potencijalu, koji su se odlučili da otkriju kako funkcionišu instrumenti za rasprostanjivanje ideja u svijetu najegzaktnije društvene nauke - Ekonomije", kazao je Jovović.

U okviru programa koji je nakon dodjele nagrada upriličen na Ekonomskom fakultetu učestvovali su grupa “Perper”, vokalni ansambl “Grlice”, gitarski duo Marko Prentić i zlatna lira Novak Raičković, te mlada crnogorska solistkinja Katarina Bogićević.

Za najbolje studente prve godine četvorogodišnjih studija proglašeni su Jovana Žugić, Jelena Lakićević, Ivana Jovović, Marina Maraš, Danijela Lazović i Nikola Mišnić, dok su među onima koji su pohađali drugu godinu nagrađeni Irena Ćulafić, Jelena Nenezić, Boban Bojanić, Milorad Šestović i Milan Lakićević.

Nagrađeni studenti treće godine četvorogodišnjih studija su Milica Kavedžić, Miloš Damjanović, Vesna Dragićević, Dejan Pejović i Nikola Đurović, dok su četvrte Dragana Lazarević, Tamara Vujošević, Bojan Vujović, Milica Šljivančanin i Tijana Dajković.

Među nagrađenima ove godine su i studenti menadžmenta, među kojima su za najbolje u prvoj studijskoj godini proglašeni Jelena Damjanović, Biljana Radonjić i Nikolina Anđušić, u drugoj je proglašen Božidar Perović, dok su za najbolje u trećoj godini odabrani Ivana Lješković, Senka Mijović i Marija Vujović.

Za najbolje studente prve godine Fakulteta za menadžment iz Bijelog Polja proglašeni su Slobodan Šćekić, Azra Mulić i Miloš Knežević, druge godine Ivana Osmajić, Adela Međedović i Dragana Šestović, a treće Elma Mekić, Jasmina Nuković i Elida Međedović.

Bonus video: