Hajdinaga neće da kaže gdje su pare od Keljmendija

MANS: Naser Keljmendi je 2008. Opštini Ulcinj uplatio 225.000 eura za legalizaciju objekta, koji je bespravno sagradio u naselju Donji Štoj
50 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.12.2011. 09:03h

Bivši predsjednik opštine Ulcinje Gzim Hajdinaga, potvrdio je da je kontroverzni kosovski biznismen Naser Kelmendi uplatio 225.000 eura aktontativne komunalne takse za hotel "Casa grande" na Velikoj plaži, ali je odbio direktno da odgovori na pitanje gdje se nalazi ili za šta je utrošen taj novac.

"Sve što sam uradio, bilo je legalno i u interesu opštine i građana. Tačno je da je novac uplaćen kao što je i tačno da je uskoro trebalo da počne izrada studije lokacije za to mjesto", kazao je Hajdinaga "Vijestima".

On je naglasio da stoji iza svega što je uradio i rekao.

Prema podacima do kojih je došao MANS, Naser Keljmendi je 2008. Opštini Ulcinj uplatio 225.000 eura na ime legalizacije svog objekta, koji je bespravno sagradio u naselju Donji Štoj u Ulcinju.

Do danas, prema riječima direktor programa za urbanizam u toj NVO Dejana Milovca, nije poznato na što je Opština Ulcinj potrošila taj novac, imajući u vidu da plan za to područje nije nikada urađen, niti je Keljmendiju ikada izdata građevinska dozvola.

Keljmendija neke službe, političari i mediji optužuju da je glavni narkodiler u regionu, što je on u intervjuu “Vijestima” negirao.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: