Medojević odgurnuo i vrijeđao novinarku TV "Vijesti"

Uredništvo TV Vijesti očekuje da se Medojević odmah izvini novinarki i redakciji Televizije Vijesti
184 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.12.2011. 18:20h

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojevic u crnogorskom Parlamentu odgurnuo je i izvrijeđao novinarku televizije "Vijesti" Tatjanu Debeljević.

Tim povodom oglasilo se i uredništvo televizije "Vijesti" čije saopštenje prenosimo integralno.

"Lider Pokreta za promjene, poslanik Nebojša Medojević na krajnje nedoličan način i bez ikakvog razloga obratio se danas novinarki naše televizije koja je bila na redovnom zadatku u Skupštini.

Nazvao je- citiramo – klošarkom. Upotrijebio je, dakle, riječ, koju vaspitani i odgovorni ljudi ne izgovaraju ni u najvećoj ljutnji.

Gospodin Medojević, i kada je najoštrije kritikovao i kada je bivao na meti napada, nije ovako nisko vrijeđao novinare, tako da je naše iznenađenje i čuđenje tim veće.

Očekujemo od gospodina Medojevića, kao čovjeka i političara koji se bori za demokratiju i medijske slobode, a protiv korupcije i kriminala, da se odmah izvini našoj novinarki i redakciji Televizije Vijesti.

Ukoliko to ne učini, smatraćemo da se današnjim teškim ispadom pridružio dugoj koloni znanih i neznanih koji brutalno atakuju na novinare i njihovo ljudsko dostojanstvo", saopštilo je uredništvo televizije "Vijesti".

Galerija

Bonus video: