Keljmendi: Ne poznajem ni Šarića ni Kalića

Recite vi meni zašto su tu i šta rade službe koje su za to zadužene?Jesu li one ikada donijele dokaz da sam ja sa njima radio nešto?"
239 pregleda 0 komentar(a)
Naser Kelmendi, Foto: Savo Prelević
Naser Kelmendi, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.12.2011. 09:35h

Naser Keljmendi - uspješan biznismen ili opasan kriminalac i narkobos? Da je biznismen, lako je utvrditi, da je narkobos - nema dokaza. Posjeduje hotel u Sarajevu na Ilidži, u jednom od najelitnijih djelova grada. U blizini ima vilu u kojoj živi i drugu u kojoj je do nedavno, kako je kazao, bio smješten britanski vojni ataše.

U medijima je nedavno objavljen spisak ljudi koji, navodno, rade za Keljmendija i tu stoji da je na čelu jednog kriminalnog ogranka i Safet Kalić. Kelmendi to odlučno negira.

"To sam pročitao nekoliko puta u medijima. Sa tim čovjekom nikad kafu popio nisam”- kaže on.

I za Darka Šarića zna iz medija: "Pišu da radim sa njima, da sam na čelu tog klana. Njihov šef?! Kako? Na osnovu čega? Recite vi meni zašto su tu i šta rade službe koje su za to zadužene?Jesu li one ikada donijele dokaz da sam ja sa njima radio nešto?"

U štampanom izdanju "Vijesti" čitajte opširnije o Keljmendijevom početku biznisa, trgovačkim poslovima, kompaniji iz Dubajia, hotelu u Ulcinju, referendumu, poznanstvima sa ljudima u Crnoj Gori, medijskim hajkama i stanu u Podgorici iza kafića "Grand...

Bonus video: