ekskluzivni intervju

Naser Keljmendi za "Vijesti": Ja sam samo biznismen

Kontroverzni kosovski biznismen govori o početku biznisa, trgovačkim poslovima, referendumu, poznanstvima sa ljudima u Crnoj Gori...
316 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.12.2011. 18:29h

"Ja znam da sam čist pred zakonom i pred bogom", kaže kontroverzni kosovski biznismen Naser Keljmendi.

U ekskluzivnom intervjuu "Vijestima" tvrdi da se bavi legalnim poslovima i da nikada nije bio u sukobu sa zakonom.

"Za svojih 54 godine nikad nijesam radio drogu niti me to ikada interesovalo. Spreman sam da odgovaram jer nikome ne mogu reći da ne vodi istragu protiv mene", priča kosovski biznismen.

Biznis je počeo sa 14 godina u Peći. Živio je uglavnom na Kosovu i u Bosni, a Crnu Goru doživljava kao drugu domovinu.

Ovdje je glasao i na referendumu i, kaže novčano pomogao dobijanje crnogorske nezavisnosti.

"Negdje smo lobirali, negdje organizovali prevoz...Nisam potrošio veliki novac za kampanju niti je to neko od mene tražio. Osjećao sam moralnu i materijalnu obavezu prema Crnoj Gori jer dok je bio rat na Kosovu svi Albanci su tu dobro primljeni."

Voli žene i dobra kola

Napadi na njega su se, kaže, iz Bosne prenijeli na Crnu Goru. Ima potvrdu da se protiv njega u Bosni ne vodi bilo kakav postupak.

Tvrdi da ne poznaje ni Šarića ni Kalića niti ljude iz crnogorske vlasti.

"Znam sve ljude iz vrha crnogorske vlasti samo iz medija", kaže Keljmendi i otkriva da je veliki zaljubljenik u luksuzne automobile.

"Planiram da otvorim još jednu firmu u Njemačkoj, da se bavim automobilima jer mi je to hobi i slaba tačka. Volim auta, volim žene i ako mi ko dođe glave to će biti samo žene", dodaje on.

U štampanom izdanju "Vijesti" čitajte opširnije o Keljmendijevom početku biznisa, trgovačkim poslovima, kompaniji iz Dubajia, hotelu u Ulcinju, referendumu, poznanstvima sa ljudima u Crnoj Gori, medijskim hajkama i stanu u Podgorici iza kafića "Grand...

Galerija