Radulović: Moj prijatelj Brano Mićunović je često u Splendidu

On je meni drag čovjek i navija za mene, pretpostavljam, ali vjerujete da on nema pojma o komunalnoj taksi, kazao je Radulović
2144 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.12.2011. 16:08h

Suvlasnik kompanije „Montenegro stars hotels group“ vlasnik elitnog „Splendida“ Žarko Radulović nazvao je optužbe budvanske opozicije, politikatskom igrom i željom da se poentira, odbacujući navode da građani plaćaju ceh za komunlije elitnog „Splendida“.

Odlukom o sudskom poravnanju koju je usvojila SO Budva, uprkos oštrom protivljenju opozicije, riješeno je plaćanje komunalija za „Splendid“.

Ostaje se pri tome da opština kompaniji „Montenegro stars“ izmiri milion eura, a za uzvrat dobija trafo-stanicu Rafailovići i opraštanje još 800 hiljada eura duga.

Radulović je odbacio tvrdnje opozicije da je glavni finansijer SDP:

"Neću vas pitati za koga glasate, ali ja ću vam reći da ja glasam za SDP. Ne glasam zbog njenog lidera već zato što je u mom genetskom kodu ta socijalna komponenta ugrađena, glasam za ideje i programa te partije. Neka se sjutra pojavi bilo koja druga partija koja će ponuditi bolji program i imati bolju viziju nego SDP, ja ću javno reći da ću glasati za njih, a opet ću ostati u SDP".

"Ježim se od politike i nikakvu političku ambiciju nemam. Nijesam nikakav funkcioner SDP i niti ću biti funkcioner i jedne druge partije. Sebe nalazim ovde gdje jesam. Ako neko u Crnoj Gori uloži 120 miliona eura i onda plati sve ovo što plati i doprinosi ovoj zajednici koliko ja doprinosim, onda meni taj SDP ne treba", kazao je Radulović.

Brano neće dobiti stres

Upitan da prokomentariše navode opozicije da će nikšićki biznismen, Brano Mićunović dobiti stres uz aludiranje da on stanuje u Splendidu, ukoliko se ne izmire komunalije, Radulović je kazao da je Mićunović njegov lični prijatelj.

"Gospodin Brano Mićunović bi možda i doživio stres jer ja i on smo lični prijatelji, meni drag čovjek i on navija za mene, pretpostavljam, ali vjerujte da on nema pojma o komunalnoj taksi. Čovjek ovdje dolazi kao i svaki drugi, jedan od češće prisutnih gostiju i očigledno je taj čovjek postao personifikacija... Ja sam siguran da će vrijeme sve istjerati na vidjelo i kada će sve realno moći da se sagleda. Siguran sam i za njega i za mene i za moju kompaniju da mi to vrijeme čekamo spokojno, mirne duše jer se ne bojimo toga vrema. A oni nijesam siguran...", kazao je Radulović.

Galerija

Bonus video: