Mališanima iz Nikšića uručeni pokloni

Poklone je zajedno sa predstavnicima pomenute NVO i Centra za socijalni rad dijelila i pjevačica Nina Žižić, koja se rado odazvala pozivu organizatora
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.12.2011. 18:27h

Mališani iz najugroženijih porodica u Nikšiću, njih 45, zahvaljujući NVO "Naša budućnost" i Centru za socijalni rad, je dobilo poklone. Pored odjeće, obuće, i sredstava za higijenu, bilo je tu i slatkiša, igračaka, školskog pribora.

Poklone je zajedno sa predstavnicima pomenute NVO i Centra za socijalni rad dijelila i pjevačica Nina Žižić, koja se rado odazvala pozivu organizatora.

"Imamo porodice gdje su djeca teško bolesna ili povrijeđena, izbjeglice, porodice gdje roditelji imaju psihičkih problema ili su u pitanju djeca bez roditeljskog staranja. Najveću zahvalnost dugujemo našim članovima i učenicima Osnovne škole "Olga Golović", koji su se masovno odazvali akciji. Svi mi odrasli bi trebalo od njih da učimo šta je humanost", kazala je Ilinka Otašević.

Akcija, koja je nosila naziv "Vaše malo je nekome puno", nije, izgleda, mnogo dirnula pojedince jer je, kazala je Otašević, njihov odziv bio mali. Zato su se privatnici odazvali i donirali veš, slatkiše, igračke, školski pribor i nešto dječje garderobe.

Nina Žižić je kazala da joj je drago što ljudi na ovaj način pokazuju da ipak nijesu zaboravili šta znači humanost.

NVO "Naša budućnost" osnovana je 2009. godine i bavi se socio-humanitarnim aktivnostima.

Galerija

Bonus video: