Saradnja Ekonomskog fakulteta i Komercijalne banke AD Budva

Ova saradnja je samo jedna u nizu aktivnosti iz domena društveno odgovornog poslovanja koje Banka planira da ostvari u ovoj godini
598 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.05.2018. 15:10h

Izvršni direktor Komercijalne banke AD Budva, Mirko Marojević i dekan Ekonomskog fakulteta u Podgorici, prof. dr Nikola Milović, potpisali su danas na Ekonomskom fakultetu Ugovor o saradnji.

Saradnja obuhvata širok spektar aktivnosti poput organizacije zajedničkih stručnih rasprava i tribina, gostovanja predstavnika Banke na Fakultetu i obratno, zajedničko osmišljavanje i izrada studija, stručne prakse za studente Ekonomskog fakulteta u Banci, kao i usavršavanje predavača, trenera i zaposlenih kod obje strane. Osim toga, Banka će nagraditi i najbolje studente Fakulteta sa prosječnom ocjenom preko 9.5.

Dekan fakulteta, prof. dr Nikola Milović kazao je da mu je drago što do sada nezvanična saradnja između ove dvije institucije, ovim Ugovorom postaje zvanična i izrazio veliko zadovoljstvo što danas može da ugosti svoje kolege koji su završili Ekonomski fakultet i koji svojim uspjehom danas prenose slavu o Fakultetu.

Ovom prilikom, Mirko Marojević, izvršni direktor Banke je rekao: “Danas sa ponosom započinjemo jednu novu priču sa našim partnerima sa Ekonomskog fakulteta. Želimo zajednički da ukažemo na potrebu unaprijeđenja poslovnog ambijenta i značaj kontinuiranog obrazovanja i praktičnog usavršavanja. Zajedničkim aktivnostima u okviru ove saradnje, planiramo da poboljšamo znanja i vještine studenata, kako bi se što bolje pripremili za tržište rada.”

Ova saradnja je samo jedna u nizu aktivnosti iz domena društveno odgovornog poslovanja koje Banka planira da ostvari u ovoj godini, u kojoj slavi 25 godina postojanja na trištu Crne Gore.

[PROMO]

Galerija