Danilovgrad: Iz "floberke" pucano na kućnog ljubimca

Ranjeni pas, rase labrador ritriver, kod Jovanovića je već drugu godinu i nikakav incident sa njim do sada nijesu imali
115 pregleda 0 komentar(a)
Pas, LAbrador, Foto: Jelena Jovanović
Pas, LAbrador, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 02.12.2011. 17:37h

Nepoznata osoba prošle subote oko deset sati izjutra iz jedne od zgrada u Ulici Novice Škerovića u Danilovgradu pucala na psa kog je vlasnica Milena Jovanović izvela u šetnju.

Pas je ranjen u butnu kost, a nakon intervencije veterinara njegovo stanje je stabilizovano.

“Moj pas, Agape, živi sa nama u stanu, dresiran je i nikada nije napao nikoga, naprotiv, veoma je miran. U subotu sam ga izvela u šetnju, pustila sa povoca da se istrči iza zgrade i neko je nakon par minuta pucao u njega”, kazala je Milena dodajući da ne može shvatiti toga ko je to uradio, kao ni motiv ovog nedjela.

Ranjeni pas, rase labrador ritriver, kod Jovanovića je već drugu godinu i nikakav incident sa njim do sada nijesu imali, ima svu potrebnu dokumentaciju, redovno je pregledan i vakcinisan.

“To je pravi kućni pas, kućni ljubimac. On živi sa nama i po njegovom ponašanju se vidi da je dresiran, ne kreće put nikog, ne reži i ne laje na prolaznike. Igra se sa nama ili sa djecom iza zgrade, ne smeta nikome.

Ne znam kako je neko uopšte došao na ideju da puca u njega, ili u bilo kog drugog psa. Sve smo prijavili policiji i čekamo da otkriju tog monstruma”, kazala je ona, pojašnjavajući da je pas ranjen iz floberke (puške manjeg kalibra) , što bi moglo olakšati istragu.

Policija, saopštio je “Vijestima” izvor iz MUP-a, radi na otkrivanju i identifikaciji počinioca, a kako nezvanično sazanjemo, zamjenik osnovnog državnog tužioca kom je slučaj prijavljen izjasnila se da nema elemenata krivičnog djela.

Bonus video: