Stanari solitera u Bloku 5 će prijaviti policiji majstora Gorana Sarića

Sarić je nedavno “Vijestima” kazao da nijesu tačni navodi pojedinih stanara, kao i da će ih zbog laži tužiti
418 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.12.2011. 16:58h

Stanari solitera u Bloku V najavili su da će zbog prevare prijaviti policiji majstora Gorana Sarića, kojeg su angažovali da postavi fasadu na zapadnom dijelu jer već tri mjeseca se ne pojavljuje na gradilištu.

Prema riječima stanara zgrade, Rama Ramovića, Sarić je za taj posao dobio novac, ali ga nije završio i danima se ne javlja ni na telefon.

"Sarić je postavio skelu na našu zgradu, uradio samo dio posla, ali ga nije završio. Ovim putem se obraćamo policiji da pronađe Sarića i da od njega uzme novac koji je on uzeo od nas.

Uostalom, on je i sam već priznao da je uzeo novac od nas, iako nije rekao tačnu cifru koju je odnio za posao koji nije uradio" kaže Ramović.

Sarić je, tvrde stanari, montirao skelu na soliteru od 16 spratova u Ulici vijenci kosovskih junaka, postavio stiropor i nanio sloj fasadeksa do 12 sprata, a potom nestao.

Morao stricu da da bubreg?

U međuvremenu je Blagoje Konatar došao da uzme svoju skelu, jer mu navodno Sarić nije platio nekih tri do četiri hiljade eura na ime rente.

"Mi to nijesmo mogli dopustiti jer dok je skela montirana postoji i šansa da se radovi okončaju. Sarić nas zavlači tri mjeseca, a pojavio se tek kada je prije 10-tak došla i policija.

Pravdao se da nije mogao do sada doći jer je morao stricu da da bubreg, a i kako kaže, operacija bubrega nije jedini razlog, naime, tražio je i majstore za fasadu u Skadru i Kragujevcu. Uplatili smo Sariću 90 odsto novca i očekujemo od njega da završi radove, a od tada ga ponovo nema" saopštio je Ramović.

Zbog toga što je Sarić nestao stanari pomenutog solitera bili su primorani da angažuju novog majstora da završi posao koji je započeo Sarić.

"Prije nekoliko dana dogovorili smo se sa firmom “Fina ruka”, Rajka Roganovića da nam završi započeti posao, pošto je on već uradio fasadu sa zapadnog i južnog dijela zgrade.

Roganović je pristao da završio Sarićev posao, iako za to što će da uradi vjerovatno neće imati nikakvu zaradu, a mi imamo dodatne troškove od po 260 eura po stanu.

Još jednom insistiramo da državni organi povedu računa o ovom problemu i da potraže Sarića koji je prevario sve nas, kako bi nam vratio uzete pare, ali i ne bi došao u situaciju da još nekog prevari na sličan način" dodao je Ramović.

Sarić je nedavno “Vijestima” kazao da nijesu tačni navodi pojedinih stanara, kao i da će ih zbog laži tužiti.

On je kazao da je počeo posao zbog stanara koji su dali novac i da se nadao da će u međuvremenu ostali to učiniti. Međutim, kako je kazao, to se nije desilo, a bio je najavio da će maći skele sa solitera.

Galerija

Bonus video: