Dragoljub Đuričić : Udaraj u bubnjeve, a ne u slabije

„Na sceni ću biti samo sa ženskim bubnjarima, tako da ću izgledati kao đed sa unukama”
75 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.11.2011. 17:27h

“Udaraj u bubnjeve, a ne u slabije” naziv je humanitarne akcije koja će biti održana u podgoričkom Buda baru u organizaciji “VIVO M-a”, a sav prihod od ulaznica koje će to veče koštati dvadeset eura, biće namijenjen za Sigurnu žensku kuću.

Cilj ove manifestacije je da okupi što veći broj ljudi iz javnog života, ali i uspješne crnogorske firme i kompanije, čije će učešće u ovom projektu biti jasan signal društvu da mislimo na nezaštićene, ali i nasilnicima da smo protiv svakog vida zlostavljanja, saopštili su organizatori.

Program će podržati poznati bubnjar Dragoljub Đuričić.

" Ne znam tačno šta ćemo svirati sjutra veče, ali ono što mogu da najavim je da ću na sceni biti samo sa ženskim bubnjarima, tako da ću izgledati kao đed sa unukama" našalio se Đuričić.

" Mislio sam da sa mnom sjutra veče svira cijeli Buda bar, neka svi udaraju u bubnjeve, a ne u slabije, kako je i naziv ove humanitarne akcije. Ovo je moj doprinos, dobro je da se priča o tome jer će to nekoda možda podstaći da izbroji do deset.

Kad bi svi tako radili, nasilje nad slabijima bi potpuno nestalo. Ovu manifestaciju svi vezuju za Sigurnu žensku kuću, ali nijesu samo žene ugrožene, često se dešava i nasilje nad djecom i uopšte slabijima.

Nadam se da će ovo biti jasna poruka, ne znam ko će sve sjutra veče doći, ali da će cilj ovog događaja shvatiti svi od političara, umjetnika, do ostalih da treba da udaraju samo u bubnjeve" poručuje Đuričić.

Početak ovog performansa zakazan je za 21 sat.

Bonus video: