"Porto Montenegro“ organizuje zabave za nautičare

Za 17. decembar zakazana je već tradicionalna "Porto Montenegro" jedriličarska regata koja se jednom mjesečno priređuje u akvatorijumu Tivatskog zaliva
0 komentar(a)
porto Montenegro, Foto: Arhiva Vijesti
porto Montenegro, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 23.11.2011. 12:18h

Marina „Porto Montenegro“ u Tivtu će naredna dva mjeseca organizovati niz interesantnih manifestacija i dešavanja namijenjeni njenim gostima – nautičarima sa jahti koje zimuju u "Porto Montenegru".

Već 1. decembra počinje cjelomjesečno takmičenje posada u najljepšem novogodišnjem dekorisanju i ukrašavanju njihovih jahti, a pobjednik će biti proglašen i nagrađen na posebnom "Božićnjem partiju" pred Novu godinu.

Trećeg decembra biće organizovana i "adrenalinska avantura" na sjeveru Crne Gore za one nautičare koji žele da se oprobaju u slobodnom penjanju po nepristupačnim liticama crnogorskih planina.

Drugi zimski peintbol turnir "Porto Montenegra" održaće se 22. januara u Kotoru, čime se završava niz manifestacija

Za 17. decembar zakazana je već tradicionalna "Porto Montenegro" jedriličarska regata koja se jednom mjesečno priređuje u akvatorijumu Tivatskog zaliva.

Seriju zanimljivih dogadaja u januaru će odmah nakon novogodišnjih praznika, otvoriti "Porto Montenegro" turnir u kuglanju koji će se održati u kuglani marina-kluba na Seljanovu.

Od 13. do 15.januara u malom zimskom centru "Port Montenegra" u Kolašinu, održaće se "Aloha ski vikend" – posebna zimska manifestacija "obučena" u ljetnje-motive Havaja.

"Radujte se nadolazećem ljetu uz ski-vikend u Kolašinu u havajskom stilu – havajske košulje, mojito kokteli i snijeg!“- najavljuje "Porto Montenegro" ovaj nesvakidašnji vikend za nautičare na Bjelasici uz napomenu da je broj mjesta ograničen.

Za 22. januar u kafiću "Clubhouse" u tivatskoj marini zakazan je kostimirani parti na temu "Posao iz snova" na kome će se gosti "Porto Montenegra" zabavljati u kostimima vatrogasaca, policajaca, astronauta, super-modela ili već nečeg drugog što su nekada kao djeca željeli da postanu kad odrastu.

Drugi zimski peintbol turnir "Porto Montenegra" održaće se 22. januara u Kotoru, čime se završava niz manifestacija u organizaciji te kompanije namijenjenih animiranju njihovih gostiju-nautičara tokom predstojeća dva mjeseca.

Bonus video: