Uprkos upozorenju: Prvomajske vatre u Baru, privedena dvojica

Vatrogasci su uspjeli da ugase vatre u širem obodu grada, iako im je na jednom mjestu u Makedonskom naselju pristup vatri nakratko bio onemogućen „živim zidom“ djece
61 pregleda 5 komentar(a)
Požar Bjeliši, Foto: Komunalna policija Bar
Požar Bjeliši, Foto: Komunalna policija Bar
Ažurirano: 30.04.2018. 19:18h

Iako je Komunalna policija putem elektronskih medija uputila apel da se građani uzdrže od proslave Prvog maja nalaganjem starih automobilskih guma, večeras je u Baru dimilo na više strana.

Patrole Komunalne policije obilazile su lokacije od Velembusa do Spila, poznate od ranije po prvomajskim vatrama i prema saznanju „Vijesti“ na pet mjesta blokirale već pripremljeno „slavlje“. U Makedonskom naselju su zbog paljenja vatre na otvorenom policajci priveli dvojicu mladića protiv kojih će Komunalna policija podnijeti prekršajnu prijavu.

No, sve ove aktivnosti nisu dale puni efekat, jer je predveče gust crni dim kuljao sa dvije lokacije u Makedonskom naselju, iz Velembusa, Sokolane i Volujice.

Vatrogasci su uspjeli da ugase vatre u širem obodu grada, iako im je na jednom mjestu u Makedonskom naselju pristup vatri nakratko bio onemogućen „živim zidom“ djece!

Bonus video: