Bijelo Polje: NVO NEED poklonila staračkom domu 50 kreveta

Oni su najavili da će u okviru projekta koji realizuju u saradnji sa Ministarstvom kulture za osobe sa invaliditetom, krajem mjeseca biti organizovana izložba radova djece sa smetnjama u razvoju
97 pregleda 0 komentar(a)
NEED, Bijelo Polje, Foto: Beća Čoković
NEED, Bijelo Polje, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 15.11.2011. 17:20h

NVO „NEED“ obezbijedila je 19.500 eura vrijednu donaciju za starački dom u Bijelom Polju, koja se sastoji od 50 električnih kreveta, isto toliko dušeka, kao i određeni broj dekubitnih dušeka i ostale propratne opreme.

Aktivisti NEED-a Nermin Bećirović, Mersudin Hajdarpašić i Ismar Ćorović saopštili su da tom donacijom obilježavaju i petogodišnjicu postojanja i rada.

“Putem međunarodnih kontakata uspjeli smo da obezbijedimo opremu iz Slovenije iz grada Vrhnike. Zahvalnost dugujemo našem zemljaku Džemalu Grboviću koji živi i radi u Sloveniji. Uspostavili smo i kontakt sa našom dijasporom u Luksemburgu i Švajcarskoj i pripremamo još vrijednih donacija”, saopštili su aktivisti.

Oni su najavili da će u okviru projekta koji realizuju u saradnji sa Ministarstvom kulture za osobe sa invaliditetom, krajem mjeseca biti organizovana izložba radova djece sa smetnjama u razvoju koji borave u Dnevnom centru „Tisa“. Prihod od ulaznica i prodatih radova biće uplaćen na račun „Tise“.

Bonus video: