Ivica Todorović sada šamara verbalno

Todorović široj javnosti nije poznat kao borac za prava studenata, iako je godinama bio najviši studentski funkcioner, već kao osoba koja je šamarom odgovarala na drugačije mišljenje
375 pregleda 0 komentar(a)
Ivica Todorović, Foto: Arhiva Vijesti
Ivica Todorović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 15.11.2011. 15:39h

Bivši predsjednik Studentskog parlamenta Ivica Todorović nazvao je "Vijesti" tabloidom, koji konstantno u negativnom kontekstu izvještava o radu studentskih organizacija.

Todorović je pozvao tabloide da izvještavaju objektivno, ili da uopšte ne pišu o studentima, objasnivši usput da ne misli na "Svet" ili "Skandal", već na "Vijesti", najuticajni medij u Crnoj Gori.

Golubović, kao i većina od nekoliko desetina okupljenih studentata, aplauzom su pozdravili izlaganje o problemima koji više godina tište visokoškolce

Aktuelni predsjednik Studentskog parlamenta Petar Golubović i Slađana Ivezić iz Studentskog vijeća nijesu se ogradili od Todorovićeve izjave.

Golubović, kao i većina od nekoliko desetina okupljenih studentata, aplauzom su pozdravili izlaganje o problemima koji više godina tište visokoškolce.

Nije poznato da li je odležao 40 dana u Spužu

Todorović, međutim, široj javnosti nije poznat kao borac za prava studenata, iako je godinama bio najviši studentski funkcioner, već kao osoba koja je šamarom odgovarala na drugačije mišljenje.

Povod za Todorovićevu uvredu po svemu sudeći je pisanje "Vijesti" da su studentski prvaci članovi podmakla vladajućih partija, DPS-a i SDP-a

Incident je izbio nakon što je Vukićević, gostujući na TV IN, kazao da "studentski predstavnici ne štite interese studenata, već da su u službi uprave i tadašnjeg dekana Zorana Rašovića".

To se nije svidjelo Todoroviću, pa je Vukićević završio na operacionom stolu usljed povrede bubne opne...

Javnosti nije poznato da li je Todorović zbog toga odležao 40 dana u Spužu.

Todorović nije student Pravnog fakulteta, samim tim ni aktivista Studentskog parlamenta.

Povod za Todorovićevu uvredu, koju odavno iznosi glavni urednik jednog štampanog medija, po svemu sudeći je pisanje "Vijesti" da su studentski prvaci članovi podmakla vladajućih partija, DPS-a i SDP-a.

Odnosno, da Đukanovićevi i Krivokapićevi pioniri, nezadovoljni stanjem u visokom obrazovanju, 17. novembra organizuju ulični protest protiv vlasti.

Bonus video: