Štićenici Zavoda na Zabjelu poželjeli sreću "sokolima" u Češkoj

Ovoj djeci prija druženje i treba im pomoć i druženje što se može vidjeti s kojim žarom su nas dočekali", kazao je Damjanović
101 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.11.2011. 14:28h

Stručni štab fudbalske reprezentacije Crne Gore Radislav Dragićević, Anto Drobnjak, Savo Milošević i reprezentativci Fatos Bećiraj i Dejan Damjanović, u oči utakmica baraža sa Češkom, posjetili su Zavod za školovanje i profesionalnu rehabilitaciju invalidne djece i omladine na Zabjelu.

Oni su pozdravili djecu i omladinu u Zavodu koji su imali priliku da se slikaju, dobiju autograme i postave pitanja reprezentativcima.

Drobnjak je u ime reprezentacije poželio je djeci puno sreće i uspjeha u daljem školovanju i životu.

Milošević je pozdravio svu djecu i roditelje, kazavši da se radi o izuzetnim trenucima za sve, jer je, kako kaže, toj djeci potrebna briga i razumijevanje.

"Čast nam je i zadovoljstvo što možemo da vam pružimo zadovoljtsvo i da bar na neko vrijeme donesemo osmijeh na vaša lica. Nadam se da ćemo još veći osmjeh donijeti i poslije utakmice u Pragu i da ćemo se svi zajedno radovati, a zašto da ne i ponovo dođemo poslije baraža kao učesnica Evropskog prvenstva", kazao je Milošević.

Fudbaler Seula iz Južne Koreje Dejan Damjanović, kazao je da su zadovoljstvom prihvatili poziv da dođu u Zavod i pored zgusnutog rasporeda.

"Nadam se da smo uspjeli da im pružimo malo sreće i radosti koja njima puno znači. Rekli su nam da se vole sport i da se bave sportom, pogotovo dječaci koji svi vole fudbal. Nadam se da ćemo i češće dolaziti i poslije Češke jer su nam poželjeli svi sreću. Ovoj djeci prija druženje i treba im pomoć i druženje što se može vidjeti s kojim žarom su nas dočekali", kazao je Damjanović.

Fudbaler Dinama iz Zagreba, Fatos Bećiraj, je rekao da su zadovoljstvom ispunili jednu od životnih želja djece koja će im biti dodatan motiv na terenu u baražu.

Galerija

Bonus video: