EPCG dodjeljuje stipendije za pet studenata Elektrotehnike

Studentima koji dobiju stipendiju biće omogućeno da pripravnički radni staž i stručnu edukaciju obave u Termoelektrani “Pljevlja” i Hidroelektrani “Piva”
95 pregleda 0 komentar(a)
univerzitet, Foto: Arhiva Vijesti
univerzitet, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 31.10.2011. 12:51h

Elektroprivreda Crne Gore, u saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta Crne Gore, raspisala je konkurs za dodjelu pet stipendija studentima za akademsku 2011/2012. godin, saopšteno je iz EPCG.

Visina pojedinačne stipendije iznosi 1.000 eura.

Pravo na dodjelu stipendije imaju redovni studenti završnih godina specijalističkih studija Elektrotehničkog fakulteta, državljani Crne Gore, sa starosnom granicom do 25 godina i prosječnom ocjenom većom od 8,5.

Studentima koji dobiju stipendiju biće omogućeno da pripravnički radni staž i stručnu edukaciju obave u Termoelektrani “Pljevlja” i Hidroelektrani “Piva”.

Studenti mogu predati zahtjev za dodjelu stipendije do 10. novembra, u prostorijama Elektroprivrede Crne Gore, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, kancelarija broj 11.

Obrasci prijave mogu se dobiti na šalteru studentske službe Elektrotehničkog fakulteta, a putem konkursa, koji je objavljen na oglasnoj tabli Fakulteta, studenti se mogu informisati o dokumentima koje je potrebno predati uz prijavu.

Za sve dodatne informacije i eventualna dodatna pojašnjenja studenti mogu kontaktirati EPCG putem e-mail adrese.

Bonus video: