Rade Vojvodić kao generalni direktor RTCG obećava novu zgradu i TV lica

Vojvodić, aktuelni direktor i glavni urednik TV IN, najozbiljniji je kandidat da zamijeni krajem jula smijenjenog Branka Vojičića
150 pregleda 0 komentar(a)
Rade Vojvodić, Foto: Arhiva Vijesti
Rade Vojvodić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 15.10.2011. 08:42h

Ako bude izabran za novog generalnog direktora, Rade Vojvodić planira da osavremeni RTCG, gotovo utrostruči prihode od marketinga, znatno poboljša program, ali i sagradi novu zgradu.

Postojeća je, praktično, rupa bez dna kada je riječ o održavanju, a izgradnjom nove zgrade RTCG bi ostvarila ogromne uštede, to se, između ostalog, navodi u Vojvodićevom programu razvoja i rada RTCG, u koji su “Vijesti” imale uvid.

Programe rada dostavila su i preostala dva kandidata za generalnog direktora, dugogodišnji novinar RTCG Ilija Šuković i Mladen Vušurović.

Predsjednica Novog sindikata Mirjana Popović nije dostavila potpunu dokumentaciju, navodi se u obavještenju dostavljenom članovima Savjeta.

Prema saznanjima "Vijesti", Savjet RTCG će u srijedu razgovarati sa trojicom kandidata ponaosob, a ubrzo potom eventualno i izabrati novog generalnog direktora RTCG.

Ako nijedan od kandidata ne bude izabran, RTCG će ponovo raspisati konkurs.

Vojvodić, aktuelni direktor i glavni urednik TV IN, najozbiljniji je kandidat da na toj funkciji zamijeni krajem jula smijenjenog Branka Vojičića.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: