Ćalović: Veljović nije dorastao svojoj funkciji

"Činjenica je da Veljović zauzima poziciju kojoj nije dorastao, bilo lično, profesionalno ili stručno"
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.10.2011. 10:59h

Vršilac dužnosti direktora Uprave policije, Veselin Veljović, nije dorastao funkciji koju obavlja, a vladajuća koalicija političkim igrama zamagljuje činjenicu da su njegovi rezultati loši, ocijenila je izvršni direktor MANS-a, Vanja Ćalović.Novi direktor Uprave policije biće biran na javnom konkursu, a Veljović je najavio da će se prijaviti. Ćalović je rekla da je Veljović svojim rezultatima pokazao da nije za tu funkciju i da neadekvatnim radom kompromituje policiju, Vladu Crne Gore i samu državu, u zemlji i inostranstvu.“Mnogo smo puta ukazali na konkretne slučajeve u kojima je Veljović napravio vrlo očigledne propuste, tako da je traženje načina na koji će se izigrati sistem da bi on opstao ili se teže makao sa te pozicije zaista nešto što spada u domen njihovih političkih igara”, smatra Ćalović.

Rezultati policije na najnižem nivouPrema njenim riječima, činjenica je da Veljović zauzima poziciju kojoj nije dorastao, bilo lično, profesionalno ili stručno. Ćalović je dodala da su rezultati koje Uprava policije pravi u borbi protiv korupcije i kriminala na najnižem nivou, ili se odnose na progonjenje, dezavuisanje i maltretiranje neistomišljenika.

"Činjenica je da Veljović zauzima poziciju kojoj nije dorastao, bilo lično, profesionalno ili stručno"

Manipulacija DPS-a i SDP-aOna je kazala da je manipulacija Demokratske partije socijalista (DPS) i Socijaldemokratske partije (SDP) očigledna od samog početka, jer je sa promjenom Vlade trebalo da dođe i do promjene direktora policije.Time bi se, smatra Ćalović, pokazala ozbiljna politička volja za promjenama u borbi protiv kriminala.

Ona je kazala da je manipulacija Demokratske partije socijalista (DPS) i Socijaldemokratske partije (SDP) očigledna od samog početka

Galerija

Bonus video: