U Bečićima predstavljeni noviteti hotelske opreme

Izlagači će u sljedeća tri dana posjetiti Cetinje, Boku Kotorsku, Stari Bar i druga znamenita mjesta u Crnoj Gori
50 pregleda 0 komentar(a)
sajam noviteta, Foto: Vuk Lajović
sajam noviteta, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 08.10.2011. 10:47h

Francuska kompanija Gafik koja se bavi prodajom hotelske opreme širom svijeta organizovala je Međunarodni sajam noviteta u bečićkom hotelu Splendid, prvu takve vrste, sajamsku manifestaciju održanu u Crnoj Gori.

"To je velika čast za Splendid i Crnu Goru, ako se zna da su se predhodno ti sajmovi održavali u Francuskoj, Grčkoj, Turskoj, Tunisu, Italiji, jer je običaj da se posao sklopi u stranoj državi, ali i da se lijepo spoji sa korisnim odnosno da se sklopljeni ugovori proslave obilaskom prirodnih ljepota države domaćina, a Crna Gora ima šta da pokaže", kazala je portparol kompnije “Montenegro stars” Maja Vukićević.

U Splendidu je u predhodna dva dana oko 250 zastupnika kompanija iz Francuske, Italije, Luksemburga, Njemačke, Holandije, Engleske, Portugalije i Španije predstavilo je novitete u oblasti hotelske opreme.

Izlagači će u sljedeća tri dana posjetiti Cetinje, Boku Kotorsku, Stari Bar i druga znamenita mjesta u Crnoj Gori.

Dolazak je realizovan podsredstvom agencije Milo Travel i uz podršku Montengroairlinesa.

U hotelima Montnegrostars grupe od aprila posredstvom te agencije odmaralo je 4.000 francuskih turista.

Crna Gora je postala izuzetno atraktivna za goste sa tog tržišta o čemu svjedoči i podatak NTO, da se do kraja godine očekuje dolazak oko 50 hiljada gostiju iz te države što je rast od 15 odsto.

Bonus video: